- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Суд пресудио – против српског судије

© Sputnik / Павел Бедняков / Уђи у базу фотографијаФудбалски судија
Фудбалски судија - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2024
Пратите нас
Суд за спортску арбитражу у Лозани (ЦАС) пресудио је у корист Фудбалског савеза Србије (ФСС) спор против некадашњег судије и председника Струковне организације судија ФС Региона источне Србије Нинослава Спасића, сазнаје Танјуг.
Суд је наложио Спасићу и да сноси трошкове комплетног судског поступка, који поред његовог трошка, подразумевају и допринос на име трошкова ФСС, као и све друге настале трошкове у вези са овим арбитражним поступком.
ЦАС је потврдио Решење Комисије за жалбе Фудбалског савеза Србије од 13. априла 2022. године, којом се Спасић кажњава забраном обављања својих дужности у периоду од 12 месеци, што је апсолутно у складу са санкцијама које су предвиђене у датим околностима.
У закључку документа који је стигао на адресе ФСС и Нинослава Спасића, констатује се да је казна правична и пропорционална учињеном делу.
Спасић је изјавама у јавности месецима омаловажавао органе и рад ФСС, а одлука ЦАС доказује да је Фудбалски савез Србије поступао правилно и законито, као и да су Спасићева излагања била злонамерна.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала