- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Време данас: Престанак кише, до 23 степена

© Sputnik / Спутњик СрбијаВременска прогноза
Временска прогноза - Sputnik Србија, 1920, 27.03.2024
Пратите нас
Временска прогноза за среду, 27. март 2024.

Време у Србији

У Србији ујутро престанак кише и смањење облачности. Током дана мало и умерено облачно са сунчаним интервалима, топло и ветровито, осим у Неготинској Крајини где ће бити облачно. Ветар умерен и јак јужни и југоисточни, повремено са олујним ударима који ће најјачи бити на југу Баната од 24 до 28 м/с (односно од 85 до 100 км/х).
Јутарња температура од 6 до 12 степени, највиша дневна од 19 до 23 степена, у Неготинској Крајини хладније - око 14 степени.
Током ноћи стићи ће пролазно наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином са запада, уз скретање ветра на умерен, понегде и јак југозападни.

Време у Београду

У Београду након облачног јутра, током дана мало и умерено облачно са сунчаним интервалима, топло и ветровито. Ветар умерен и јак јужни и југоисточни, повремено са олујним ударима око 17 м/с (односно око 60 км/х).
Јутарња температура око 10, највиша дневна око 20 степени. Током ноћи стиже пролазно наоблачење с кишом и локалним пљусковима уз могућност грмљавине, а ветар ће бити у скретању на умерен југозападни.

Време наредних дана

Према прогнози за наредних седам дана, у четвртак ујутру ће још у Банату, на истоку и југоистоку земље бити облачно са кишом и пљусковима. Током дана променљиво биће облачно са сунчаним интервалима, увече и током ноћи у северним и централним пределима понегде са краткотрајном кишом.
Од петка се очекује претежно сунчано и осетно топлије са максималним температурама око и изнад 25 степени. Почетком следеће седмице поново ће дувати кошава, а пролазно наоблачење с кишом и пљусковима очекује се у уторак.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала