- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Саудијски медији: Митровић би могао да пропусти Европско првенство

© AFP 2023 / FAYEZ NURELDINEАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 31.03.2024
Пратите нас
Александар Митровић, најбољи стрелац у историји репрезентације Србије, могао би због повреде да пропусти Европско првенство у фудбалу, преносе Саудијски медији.
После два постигнута гола Александар Митровић напустио је терен у 34. минуту током утакмице Ал Хилала и Ал Шабаба због повреде, а дан касније из Саудијске Арабије стигле су и прве прогнозе о повратку српског фудбалера на терен.
„Ако оштећење не буде велико, опоравак би могао да траје од једне до три недеље. Међутим, уколико се испостави да је оштећење другог степена и да постоји делимично оштећење, лечење би могло да траје месец и по дана. Најгори сценарио је одсуство од три до четири месеца, ако буде постојала потреба за хируршком интервенцијом“, пренео је Ал Аин.
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 30.03.2024
СПОРТ
Митровић двоструки стрелац за Ал Хилал – а онда се повредио /видео/
Уколико се испостави да је у питању трећи односно најгори сценарио то значи да најбољи стрелац репрезентације Србије неће моћи да игра на Европском првенству.
Према првим прогнозама доктора Ајмана Ал Ахмада Митровић је покидао мишић.
„Код Митровића је у питању пукотина задње ложе. Тешко да се ради о повреди првог или трећег степена, пре бих рекао да је други степен. Његово одстуство може да траје до месец и по дана, а период би могао да буде и дужи ако је напрснуће близу кости. Ако се пожури са повратком на терен, може да постоји озбиљна опасност да се повреда врати и да буде ван терена три месеца. Могуће да се врати на тренинг за око 25 дана, али професионални играчи на терен се враћају тек када болови у потпуности нестану“ рекао је доктор за „Саудијска Арабија ченел“.
Митровић је ове сезоне на 22 лигашке утакмице постигао 22 гола.
Џамал Мареј - Sputnik Србија, 1920, 31.03.2024
СПОРТ
Порука за Јокића: Мареј једва чека да игра за Канаду на Олимпијским играма
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала