- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Миротић поручио: Не кајем се

© Sputnik / Алексей Даничев / Уђи у базу фотографијаНикола Миротић
Никола Миротић - Sputnik Србија, 1920, 31.03.2024
Пратите нас
Долазак Николе Миротића у Партизан био је главна тема прошлог лета, међутим искусни кошаркаш на крају је одбрао да оде у Олимпију и сада каже да се због своје одлуке не каје.
У последњи час је Никола Миротић прошле сезоне објавио да је имао договор са Партизаном, али да је одлучио да оде у Олимпију.
„Да ли се кајем? Апсолутно не! Нисам особа која се каје. Увек покушавам да будем позитиван и да искористим оно најбоље што ми живот пружа. Веома сам срећан што имам овај посао и што сам у тиму као што је мој. Срећан сам јер ми је Бог дао шансу да играм кошарку коју толико волим, тако да се не кајем“, рекао је Миротић.
Један од најбољих кошаркаша Европе поредио је Барселону у којој је некада играо и Олимпију чији је сада члан.
„Оба тима имају сјајну организацију и сјајан стручни штаб. У Барселони сам имао Шарунаса Јасикевичијуса, овде имам Етореа Месину, једног од најбољих у Евролиги. Тако да упркос мојим годинама ја настављам да учим и да напредујем сваке сезоне. Тако да постоји много тога позитивног у овој организацији“, истакао је Миротић.
Није искусни Миротић играо своју најбољу сезону, ометале су га и повреде, а када је реч о томе ко се највише истакао у Евролиги ове године, он је издвојио Мајка Џејмса.
„Сигурно ће Мајк Џејмс бити МВП“, рекао је Миротић.
Церемонија отварања Светског аматерског првенства у ММА - Sputnik Србија, 1920, 31.03.2024
СПОРТ
Србија освојила три медаље на Европском првенству у ММА
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала