- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Прва процена Митрове повреде – пауза од три до шест седмица

© AFP 2023 / FAYEZ NURELDINEАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2024
Пратите нас
Александар Митровић, најбољи стрелац у историји репрезентације Србије, према првим проценама одсуствоваће три до шест седмица. Ипак, то није коначна процена, већ се чека на додатни преглед на магнетној резонанци.
Александар Митровић повредио се после два постигнута гола у мецу Ал Хилала и Ал Шабаба. Терен је напустио храмајући у 34. минуту.
Дан касније Саудијски медији пренели су да би повреда могла да буде озбиљније природе због чега би опоравак трајао и до три или четири месеца.
О свему је за Курир говорио Дика Стојановић.
„Александар Митровић је под будним оком стручњака у Саудијској Арабији. Лекар наше репрезентације је на сталној вези са колегама из Ал Хилала. Према последњим информацијама које смо добили, урађен је ултразвук и потврђено је оштећење мишића. Процена лекара је да ће Александар Митровић морати да паузира између три до шест недеља“, рекао је Стеван Стојановић и додао:
„Ипак, треба се суздржати од било каквих закључака. Вечерас ће Александру Митровићу бити урађена и магнетна резонанца. Ту ће лекари моћи да степен оштећења мишића задње ложе. Самим тим, биће јасно шта га очекује, односно какав ће опоравак уследити“, рекао је Стојановић.
Дакле, за сада делује да ће Митровић играти на Европском првенству, али ипак је потребно да се сачека са магнетном резонанцом и новим прегледом који ће уследити.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2024
СПОРТ
„Јокић ће бити МВП по трећи пут“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала