- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Одлична вест за Србију – Митровић ће моћи у Немачку!

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2024
Пратите нас
Српски репрезентативац Александар Митровић одсуствоваће наредних шест недеља са терена, потврдио је званично његов клуб Ал Хилал.
То значи да би требало да предводи репрезентацију Србије на Европском првенству у Немачкој, уколико опоравак протекне како се очекује.
Рекордер у дресу Србије по броју голова на терен требало да се врати половином маја и имаће месец дана да достигне оптималну форму до почетка Европског првенства у Немачкој, које почиње 14. јуна.
Српски нападач се повредио у првом полувремену суботњег меча са Ал Шабабом (4:3). За само осам минута је постигао два гола, а онда му је још толико времена било потребно да повреди бутни мишић.
Првобитне прогнозе из Саудијске Арабије биле су врло лоше, нагађало се чак и да ће српски голгетер пропустити предстојеће Европско првенство, али, срећом, то се није обистинило.
Митровићу остаје да буде стрпљив и опрезан, јер је повреда бутног мишића врло деликатна ствар и обично се не почиње са тренинзима док бол потпуно не престане. Остаје нада да ће све протећи добро и да ће се Митар вратити на терен уочи припрема за Немачку.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала