- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Иванишевићева процена: Зимоњић је перфектан тренер за Ђоковића

© AFP 2023 / AELTC/BOB MARTINГоран Иванишевић и Новак Ђоковић
Горан Иванишевић и Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2024
Пратите нас
Хрватски тениски тренер Горан Иванишевић изјавио је да је Ненад Зимоњић перфектан избор за новог тренера најбољег тенисера света Новака Ђоковића.
Ђоковић је прошле недеље објавио крај сарадње са Иванишевићем, а према незваничним информацијама, бар на неко време, у његовом боксу могао би да седи Зимоњић.
„Не знам још колико ће Новак играти, то зависи од њега, али мислим да је сада са њим перфектна особа у овом тренутку, то је Зимоњић. Он је мој велики пријатељ, много смо тога прошли, он је велики тениски зналац. Ипак, оно што је најважније у целој тој причи јесте да познаје Новака", изјавио је Иванишевић за Спорт клуб и додао да је Зимоњић прави човек за новог тренера Ђоковића.
Потом је додао:
„Не треба Новаку сада неки нови тренер, док га прво упозна, Новак би после десет дана 'полудео', а тај тренер би се питао шта се догађа. Моја теорија је Балканац може свакога да тренира, али Балканца може само особа с ових простора. Марјан Вајда је Словак, али ту смо близу, док је Борис јако добро с њим функционисао, пошто је тениски врло интелигентна особа. Много му је помогао. Причали смо и пре него што сам сазнао да га је Новак позвао, мислим да је Зимоњић перфектан за Новака. Може му помоћи и тениски, Новак све зна, али можда ће му исту ствар рећи на другачији начин, други приступ, што ће бити освежење за Новака", закључио је Иванишевић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала