- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Штета – Јокић је опљачкан“

© AFP 2023 / PATRICK T. FALLONНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2024
Пратите нас
Никола Јокић, маестрални српски кошаркаш, предводи трку за најбољег кошаркаша регуланрог дела сезоне, што би била његова трећа МВП награда, а Џорџ Карл, легенданри амерички тренер, верује да је то заправо требало да буде четврто МВП звање за српског аса.
Још једну невероватну сезону игра сјајни Никола Јокић и иде ка томе да буде проглашен за најбољег играча најјаче кошаркашке лиге на свету, са чиме се слаже и Џорџ Карл који уз то сматра да је српски ас „опљачкан“.
„Баш штета што је Јокић опљачкан прошле године, јер у супротном ове бисмо причали о првом играчу икада који је освојио четири МВП титуле у низу“, написао је на друштвеној мрежи чувени тренер.
Ово није први пут да је Карл хвалио Јокића, то чини често после Николиних одличних партија, али прошле године мишљење многих стручњака није помогло. За најбољег играча био је проглашен Џоел Ембид МВП титулу неће моћи да одбрани јер је превише одсуствовао због повреда.
Од почетка сезоне Јокић просечно бележи 26,1 поена, 12,3 скокова и девет асистенција, а проценат шута прве звезде Денвера је 57,9 одсто.
У трци за МВП-а важан је и Јокићев допринос Нагетсима, а они се тренутно боре за прво место Западне конференција.
Новак Ђоковић и Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2024
СПОРТ
Синер: Два пута победити Новака – то је важно
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала