- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Путин: Русија је у тешком периоду историје, желели су да нас униште

© Sputnik / Sergey Guneev / Уђи у базу фотографијаКандидат в президенты РФ, действующий президент РФ Владимир Путин выступает перед журналистами в своем избирательном штабе
Кандидат в президенты РФ, действующий президент РФ Владимир Путин выступает перед журналистами в своем избирательном штабе - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2024
Пратите нас
Русија се налази у тешком периоду своје историје, од распада СССР-а недобронамерници су желели да је униште и потчине, рекао је руски председник Владимир Путин.

"Русија се, као што знамо, налази у тешком периоду своје историје. То је свима јасно. Након распада СССР-а, наши геополитички недобронамерници су, наравно, поставили себи циљ да униште то што је још преостало од историјске Русије. Односно да се заврши распад њеног језгра, Русије, Руске Федерације и да се то што је преостало подреди њиховим геополитичким интересима“, рекао је Путин.

Он је нагласио да о томе говоре и бивши директор ФСБ и секретар Савета безбедности.
Како је истакао, Русију су сматрали слабом кариком, али су схватили да су погрешили
„Очигледно је неко сматрао да је наша држава слаба карика, преварио се и, по мом мишљењу, многи су већ схватили да греше. То се никада није десило, нико није успео у томе и неће се десити. Нико неће успети у томе. Ово је очигледна, апсолутно тачно“, рекао је Путин.
Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2024
РУСИЈА
Путин: Рука Русије ће стићи до свих наручилаца терористичког напада у „Крокусу“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала