- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Влаховић објаснио шта му је важније од голова

© AP Photo / Marco Alpozzi/Душан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 03.04.2024
Пратите нас
Душан Влаховић постигао је гол у победи Јувентуса над Лацијом у првом мечу полуфинала Купа Италије (2:0). И док су медији били упорни у намери да сазнају колико је Србину битно што се уписао у стрелце, он је узвратио изјавом да је најбитније да екипа побеђује.
Српски репрезентатативац је пут до мреже против Римљана пронашао у 64. минуту када је дуплирао предност. Био је то Влаховићев 16. погодак на 28 утакмица ове сезоне у свим такмичењима.
„Искрено, није ми битно колико голова ћу постићи или коме ћу да асистирам. Битно је да побеђујемо, јер то значи да ћемо заједно да славимо. Када победимо, сви смо добри и ја сам веома срећан због тога“, рекао је Влаховић.
Свестан је Влаховић да је иза Јувентуса тежак период. Екипа се опростила од шампионске трке са Интером, па је Куп Италије идеална прилика за освајање пехара ове сезоне.
„Пролазили смо кроз заиста тежак период, тако да смо морали да будемо најбољи у овој утакмици. Било је тешко и очекује нас још један тежак меч у реваншу. Ово је било само једно полувреме. Желим да честитам саиграчима и тренеру који је одлично припремио утакмицу. Морамо да наставимо овако“, рекао је Влаховић.
Јувентус је минулог викенда изгубио од Лација у Серији А касним голом Марушића у 94. минуту, док је реванш заказан за 23. април у Риму и „стара дама“ ће бранити 2:0.
Финални меч биће одигран у Саудијској Арабији у Ријаду.
Флоријан Вирц - Sputnik Србија, 1920, 03.04.2024
СПОРТ
Реалов „прст у око“ Немцима
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала