- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

„Секта богаташа“ влада Америком - преко НАТО плаше колоније | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / РИА НовостиЗастава НАТО
Застава НАТО - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2024
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” публициста Игор Ивановић.

НАТО обележава 75. година постојања - генерални секретар Јенс Столтенберг тврди да је Алијанса за помогла ширењу мира, демократије и просперитета широм Европе, као и да је данас НАТО вец́и, јачи и јединственији него икад.
Због изјаве Ентонија Блинкена да оружани сукоб с Русијом у Украјини “не одговара америчким интересима”, Емануел Макрон тврди да неће тражити помоћ од Вашингтона у случају сукоба с Москвом
У међувремену, Владимир Путин поставља нове циљеве – каже да постоје сви предуслови да Русија уђе међу четири највец́е економије света по паритету куповне моц́и.
САД и Велика Британија одбиле да разговарају о нацрту саопштења СБ УН, који је предложила Русија, о нападу Израела на конзулат Ирана у Дамаску.
Србија наредних недеља креће у офанзиву за одбрану националних интереса.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка, сада у новом термину, од 20.00.
„Секта богаташа“ влада Америком - преко НАТО плаше колоније | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала