- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Катаи опет спасао Звезду у Сурдулици – два „пројектила“ донела победу Партизану /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалске лопте
Фудбалске лопте - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2024
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде савладали су Радник у Сурдулици са 2:0 у 29. колу Суперлиге, кључни моменат догодио се у 75. минуту када је гол постигао Александар Катаи, а он је био стрелац и другог поготка, 13 минута касније. Истоветним резултатом славио је и Партизан, против Новог Пазара на домаћем терену.
Карлос Алкарас - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2024
СПОРТ
Алкарасова идеја другачија од Надалове
Катаи, сада већ ветеран у тиму Звезде, заиграо је од другог полувремена и слично утакмици из прошле сезоне, успео је да се упише у стрелце у Сурдулици.
Тада је постигао два поготка, то је учинио и сада, али је први био кључан да би се „откључала“ мрежу сјајних домаћих играча који су се и одлично бранили и имали велики број шанси.
Звезда је јалово нападала, Радник је чак био и ближи голу, али је бриљантна акција Хванга, Красоа и Катаија у 75. минуту практично решила питање победника.
Бранилац титуле је врхунским потезима својих мајстора успео да избегне саплитање у Сурдулици, а победу је својим другим голом, у 88. минуту потврдио Катаи.
Голови Катаија су одржали предност Звезде над Партизаном од четири поена после победе црно-белих против Новог Пазара резултатом 2:0.
Поготке за београдску екипу постигли су Ксандер Северина и Денил Кастиљо, бриљантним и веома прецизним ударцима.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала