- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Да ли су се у Тексасу „љутнули” због Јокићеве шале? /видео/

© AP Photo / LM OteroЈокић и Дончић
Јокић и Дончић - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2024
Пратите нас
Далас Меверикси су објавили невероватан кош Луке Дончића уз поруку „Прави МВП” на латиничном писму, у јеку дебате о томе да ли ће Никола Јокић коначно добити трећи трофеј за најбољег играча НБА лиге.
Дончић је недавно постигао кош уз помоћ семафора, а сада је отишао корак даље и дозволио је лопти најпре да одскочи и упадне у обруч.
За Мевериксе тај потез је достојан наслова "Правог МВП" и то баш у моменту када постаје све јасније да Јокић треба да добије трећу титулу и по заслугама, а и да би се исправила прошлогодишња неправда.
Подсетимо, Јокић је шаљиво одговорио на питање постављено током претходног Ол-стар викенда да ли би волео да заигра са Дончићем у истом тиму.
"Па не знам, могуће је, немам баш жељу да напуштам Денвер, ето ако се Лука можда наљути на њих...", навео је Јокић у свом стилу.
Неће се Лука наљутити, свима је јасно, прва је виолина екипе, забавља се на терену, али као да су се из Даласа "љутнули" на Јокића и да прозивког "Правог МВП" покушавају да одговоре српском кошаркашу.
Занимљиво, али само толико.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала