- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Партизанова судбина у Звездиним рукама, Новаков „омражени“ Мастерс и расплет у ЛШ |Спутњик спорт

© Sputnik / Спутњик СрбијаСпутњик спорт таг
Спутњик спорт таг - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2024
Пратите нас
На ред је стигло последње коло Евролиге, у ком ће Партизан морати да победи Валенсију, и да држи палчеве Црвеној звезди да слави против Ефеса у Истанбулу, како би се домогао плеј-ина. То је била главна тема нове епизоде емисије Спутњик спорт у којој су говорили новинари Страхиња Клисарић и Петар Миловановић, а која се емитује у понедељак од 21 час.
Тема за разговор био је и Мастерс у Монте Карлу где ће Новак Ђоковић наспрам себе имати лошу традицију, јер је на 16 учешћа освојио само две титуле.За крај смо оставили расплет у Лиги шампиона, где су на реду четвртфинални двомечи. Арсенал дочекује Бајерн, Сити гостује Реалу у Мадриду. Дан касније састају се Пари Сен Жермен и Барселона, односно Атлетико Мадрид и Дортмунд.

О емисији „Спутњик спорт“

„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић и Страхиња Клисарић.Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Спутњик спорт
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала