- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Француски пуковник: Тензије у БиХ изазване грешком ЕУ и НАТО

© Sputnik / Лола ЂорђевићЖак Огар
Жак Огар - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2024
Пратите нас
Француски пуковник Жак Огар рекао је да постоје тензије у БиХ и да су изазване грешком ЕУ и НАТО.
„Надам се да ће тренутна геополитичка дешавања и промене које су актуелне, помоћи да се крећемо у правцу стабилности, међусобног поштовања независности“, поручио је Огар након сусрета са председником Републике Српске Милорадом Додиком.
Огар је изразио задовољство због посете председника Српске.
„Веома смо задовољни и срећни што смо успели да се окупимо око председника Републике Српске Милорада Додика који је био у посети Француској“, рекао је он.
Навео је да се на састанку окупило око 40 личности из разних миљеа, а присутни су били политички званичници, представници медија, компанија...

„Драго нам што смо имали прилику да размењујемо мишљења са председником Додиком, министром за научнотехнолошки развој и високо образовање Републике Српске Жељком Будимиром и амбасадором Бојаном Кондић Панић. Веома је битно да Француска буде упућена у ситуацију у Републици Српској и мислим да томе пуно може да допринесе развијање односа између представника Српске и саговорника које имају на располагању овде у Француској“, истакао је Огар.

Он је рекао да му је част била да угости председника Додика и министра Будимира и да наставе развој односа и да ти односи буду још интензивнији, пренела је РТРС.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала