- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Спектакл у Монте Карлу: Новак чека Русе и Рунеа – Миомиру победа доноси два меча у дану

© AFP 2023 / VALERY HACHEНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, меч трећег кола мастерса у Монте Карлу против Италијана Лоренца Мусетија игра не пре 13:30. Претходно ће на другом терену меч који је у среду прекинут због кише наставити Миомир Кецмановић и Григор Димитров.
Исто место, иста рунда, исти противник. Новак Ђоковић игра реванш против Лоренца Мусетија који га је прошле године савладао управо у трећем колу Монте Карла. Меч српског аса и италијанског тенисера трећи је по реду.
Програм отвар руски дерби између Данила Медведева и Карена Хачанова, а затим на терен излазе Холгер Руне и Сумит Нагал који су меч почели у среду, али нису могли да заврше због кише.
Данац је у тренутку прекида имао предност 6:3, 2:1 па тако тај меч не би требало да се одужи што значи да би Новак и Лоренцо на терен могли да изађу око 13:30.
На другом терену програм отварају Алекс Де Минор и Алексеј Попирин, а то је уједно и меч који ће пратити Новак с обзиром да уколико победи игра против победника тог дуела.
После њих на терен ће Миомир Кецмановић и Григор Димитров које је такође прекинула киша. Бугарски тенисер повео је са 6:4, 2:1. Ко год на крају слави у овом мечу имаће тежак посао јер када се заврши меч Стефаноса Циципаса и Саше Зверева Србин или Бугарин поново излазе на терен да играју против Рунеа или Нагала.
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2024
СПОРТ
Храбри Миомир поражен од Димитрова
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала