- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Могу ли „рафали“ да угрозе пријатељство с Русијом | Од четвртка до четвртка

© AFP 2023 / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Француски ловци "Рафал" слећу на носач авиона "Шарл де Гол"
Француски ловци Рафал слећу на носач авиона Шарл де Гол - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2024
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” некадашњи дипломата Зоран Миливојевић.
Рафали, нуклеарна енергија, спољна политика – главне теме састанка Вучића и Макрона у Паризу.
Америчка министарка финансија у сред Пекинга запретила да ће кинеске компаније које послују са Русијом сносити озбиљне последице. Добила је и озбиљан одговор из Министарства иностраних послова Кине.
Први пут од Другог светског рата Немачка распоређује своје трупе ван земље и то у Литванији.
Док чекамо нову рунду преговора Београда и Приштине, незванично се спомиње да ће Лајчака као главног преговарача заменити бивши словеначки председник Борут Пахор.
Амбасадор САД Кристофер Хил као и шеф делегације Европске уније у Србији Емануел Жиофре присуствовали састанку власти и опозиције у Скупштини Србије.
Од четвртка до четвртка, 11.4.2024.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка, сада у новом термину, од 20.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала