- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Време је за освету – због пораза, али и подсмеха током депортације

© AFP 2023 / VALERY HACHEНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2024
Пратите нас
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић данас око 15 сати, у зависности од ранијих мечева, играће дуел четвртфинала Мастерса у Монте Карлу против Аустралијанца Алекса Де Минора.
Дуел Србина и Аустралијанца биће трећи међусобни, Ђоковић је славио на Аустралијан опену прошле, а Де Минор на Јунајтед купу ове године.

Такође, Де Минор је имао неке врло чудне изјаве док је трајала Новакова тортута у Аустралији и то је говорио кроз полуосмех. И сам српски тенисер је истакао да са Де Минором нема никакав однос. А, када то Новак каже, онда знате са ким има посла.

Самим тим Новак ће имати добру шансу за освету. Из више углова.
„Немам никакав однос са њим. Ја њега поштујем као свог ривала и колегу, као што и све поштујем. Немам никакав проблем да се јавим њему и његовом тиму, породици. Немам проблем да честитам када неко то заслужи. Немам никакву комуникацију са њим, он је показао шта мисли о мени прошле године. Какав однос да градим са њим“, рекао је Ноле.
Четврфтинални програм отварају Грк Стефанос Циципас и Рус Карен Хачанов од 11 часова, а потом, не пре 13 часова, следи меч Италијана Јаника Синера и Данца Холгера Рунеа.
Програм затварају Француз Иго Умбер и Норвежанин Каспер Руд.
Никола Калинић у дресу Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2024
СПОРТ
Прича се, прича – а шта је истина? /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала