Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић упознао амбасадора Кине са изазовима који чекају Србију на међународном плану

© Sputnik / Лола ЂорђевићПредседник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Народне Републике Кине Ли Мингом
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Народне Републике Кине Ли Мингом - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2024
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић разговарао је са амбасадором Народне Републике Кине Ли Мингом о питањима од кључног значаја и изазовима који чекају Србију на међународном плану у предстојећем периоду.
"Упознао сам амбасадора Кине са лицемерним иницијативама у Генералној скупштини УН, против целокупног српског народа и тражио сам подршку Кине у борби за истину. Захвалан на чврстој и непоколебљивој подршци Кине нашој земљи у глобалним форумима, истакао сам да Србија у овим нелаким временима цени принципијелна партнерства и челично пријатељство које се показало на делима у најтежим тренуцима по наш народ и државу", објавио је Вучић на друштвеним мрежама.
Вучић је замолио амбасадора Минга да пренесе срдачне поздраве председнику Си Ђинпингу који је својим личним ангажовањем допринео огромном напретку наше земље.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала