- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Невероватан пораз Јокићеве екипе од дружине „лудог Србина“! /видео/

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић и Грег Попович
Никола Јокић и Грег Попович - Sputnik Србија, 1920, 13.04.2024
Пратите нас
Кошаркаши Денвера доживели су невероватан пораз од Сан Антонија резултатом 121:120, иако су на 30 секунди до краја утакмице имали три поена вишка, али су ноћ обележили и још неки „српски дербији“.
Дозволио је Денвер Девонтеју Грејему да убаци четири поена у низу, а у последњем нападу Џамал Мареј није на време додао лопту Николи Јокићу па Србин није ни имао прилику за шут за победу.
Јокић је утакмицу завршио са 22 поена, 12 асистенција и седам скокова, Мареј је имао 35 поена, а још Мајкл Портер, Арон Гордон и Крис Браун су имали двоцифрени поентерски учинак.
На другој страни бриљантан је био Виктор Вембањама са 34 поена, 12 скокова, пет асистенција, док је сјајну партију пружио Грузин Сандро Мамукелашвили са 21 поеном и 12 скокова.
Поражен је и Тристан Вукчевић – убацио је 19 поена за Вашингтон, али је он са 129:127 доживео неуспех у дуелу са Чикагом.
Време за славље није дочекао ни Богдан Богдановић иако је убацио 17 поена његова Атланта је изгубила од Минесоте са 109:106.
Виђен је још један српски дерби током ноћи, Никола Јовић се са 22 поена и пет скокова за Мајами показао тренеру Торонта Дарку Рајаковићу за победу од 125:103.
Занимљиво је и рећи, Далас је без Луке Дончића поражен од најгорег тима НБА лиге, Детроита, са убедљивих 107:89.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала