- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић после пораза: „Разочаран сам – али има позитивних ствари“

© AFP 2023 / VALERY HACHEНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 13.04.2024
Пратите нас
Није Новак Ђоковић био срећан после пораза од Каспера Руда у полуфиналу Монте Карла, али истиче да постоје неке позитивне ствари које носи из овог дуела.
Јасно је да Ђоковић није у правој форми, пре свега физички.
„Наравно да сам разочаран када изгубим овај меч. Било је тесно. Честитке Касперу. Играо је јако добро, посебно на почетку првог и трећег сета. Имао сам своје шансе, али последњи гем није био добар. Неизнуђене грешке, био је солидан до последњег ударца и заслужено је победио. Моја игра је била некако горе-доле. Позитивна ствар је што сам некако успео да се вратим након изгубљеног првог сета, пронашао сам снагу у игри. Дакле, има и позитивних ствари које носим са овог турнира, али сам разочаран наравно", рекао је Ђоковић.
Говорио је Новак и о томе да ове сезоне нема још увек освојен турнир:
„Ја сам навикао на веома високе стандарде у смислу очекивања и резултата. То што још увек немем титулу ове године, у поређењу са последњих рецимо 15 година, није сјајна сезона. Али, играо сам полуфинале у Аустралији, па сада овде. Играо сам само три турнира ове године. Нормално је и очекивати да имам неке сезоне које не почну добро, а ово је једна од њих. Надам се да могу да поправим резултате, али мислим да сам играо добро. Надам се да ћу на наредним турнирима моћи да играм боље“.
Видећемо да ли ће Новак играти у Мадриду, или можда само у Риму пре Ролан Гароса.
Футсалери Србије - Sputnik Србија, 1920, 13.04.2024
СПОРТ
Врхунска утакмица и 10 голова у пријатељском сусрету Русије и Србије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала