- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бобијев шоу у Холивуду – бесплатна пилетина за све /видео/

© AP Photo / Mark J. TerrillБобан Марјановић
Бобан Марјановић - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2024
Пратите нас
Српски кошаркаш Бобан Марјановић направио је истински шоу у последњем мечу Хјустона ове сезоне. Ракете су остале без шанси за доигравање, а на гостовању код Лос Анђелес Клиперса Боби је у више наврата био у центру пажње. Врхунац фантастичне атмосфере достигнут је када је Марјановић промашио два слободна бацања за бесплатну пилетину свих навијача.
Наиме, домаћин, у овом случају Л.А. Клиперси најавили су да ће сви навијачи добити бесплатну порцију пилетине уколико неко од противничких кошаркаша промаши два слободна бацања.
Како је Боби промашио прво, уследио је „притисак“ од стране навијача да буде непрецизан и други пут, на шта је он у стилу највећих шоумена и одреаговао. Уследила је интеракција Марјановића и публике и, чини се, намерни промашај, за ерупцију одушевљења с трибина уз Марјановићев високо подигнути прст!
Тражили се, добили сте!
И није то био једини утисак вечери. Боби је правио шоу још од самог почетка, када је са својих 224 цм висине дозволио Ксавијеру Муну, високом тек 183 цм да се избори за посед својих Клиперса након судијског подбацивања.
Када је учинак бившег српског репрезентативца и центра Хјустон Рокитса у питању, Боби је за 12 минута проведених на паркету имао двоцифрен учинак, од 13 поена, осам скокова и једне асистенције.
Хјустон је као гост у Холивуду успео да савлада Лос Анђелес Клиперсе резултатом 116:105 у мечу који за њих није имао резултатски значај, јер су 11. тим Западне конференције, док су Клиперси завршили као четврти. Иза Оклахоме, Денвера и Минесота.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2024
СПОРТ
Крај: Јокић и Денвер са другог места крећу у одбрану прстена – Марјановић двоцифрен
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала