- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Алкарас проговорио о повреди и повратку: „Било је тешко донети ову одлуку“

© AFP 2023 / FREDERIC J. BROWNКарлос Алкарас
Карлос Алкарас - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2024
Пратите нас
Карлос Алкарас, шпански тенисер, потврдио је да због повреде неће играти у Барселони и истакао је да је учешће на мастерсу у Мадриду још увек под знаком питања.
После низа нагађања због чега је Карлос Алкарас после Монте Карла морао да одустане и од тунрира 500 серије у Барселони, шпански тенисер изашао је пред новинаре и објаснио са чиме се тренутно мучи.

„Нећу моћи да играм на турниру, али сам желео да то лично објасним. Све је почело у Монте Карлу, на првом тренингу. После сат времена осетио сам прилично значајну нелагодност у подлактици. У том тренутку сам мислио да то неће бити велика ствар, али нисам могао да играм тамо. Вратио сам се кући да се опоравим у случају да стигнем у Барселону. Урадио сам тест у суботу, који је дао позитивне резултате, али у недељу, првог дана када сам ударио форхенде, опет није било онако како смо очекивали и ако се интензитет повећао, нелагодност се повећала“, рекао је Алкарас.

Шпански тенисер две године заредом је освајао турнир у Каталонији због чега му није било лако да се повуче. Тренутно је упитно и његово учешће у Мадриду.
„Било је веома тешко донети ову одлуку, овај турнир је веома важан за мене. Намера ми је да се вратим у Мадриду. Не желим да кажем да ће бити тако јер тренутно не знам. Надам се да ћу вас све видети тамо“, поручио је Алкарас.
Шпанац је тренутно трећи на свету, а од почетка сезоне има титулу са мастерса у Индијан Велсу.
Никола Топић  - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2024
СПОРТ
Званично: Топић иде на НБА драфт
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала