- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

У новој школској години ОШ "Владислав Рибникар" радиће у постојећим просторијама

© Sputnik / Лола Ђорђевић ОШ „Владислав Рибникар“
 ОШ „Владислав Рибникар“ - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2024
Пратите нас
Рад основне школе "Владислав Рибникар“ на Врачару у школској 2024/2025. години организоваће се у постојећем простору школе, а до одлуке о Меморијалном центру и почетка грађевинских радова на реконструкцији школе, изјавила је министарка просвете Славица Ђукић Дејановић.
У саопштењу ресорног министарства наводи се да је ова одлука донета након анкете спроведене међу родитељима и запосленима у школи, путем које се 97 одсто њих изјаснило да желе да школа остане у постојећем објекту до почетка грађевинских радова.
Министарка је захвалила родитељима и запосленима што су и на овај начин учествовали у доношењу одлука које су важне за школу и ученике.
„Врло је важно за ученике и запослене да почетак наредне године буде у потпуности известан. Ово је посебно значајно за прваке и њихове родитеље који ће од јесени кренути у ову школу како би кроз учење и игру остварили свој максимални потенцијал“, рекла је министарка.
Ђукић Дејановићева је подсетила да је формирана Радна група за успостављање меморијалног центра у знак сећања на жртве масовног убиства у Основној школи „Владислав Рибникар.“
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала