- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Срцепарајуће сцене и победа коју Белорускиња није могла да слави /видео/

© AP Photo / Lynne SladkyАрина Сабаленка и Паула Бадоса
Арина Сабаленка и Паула Бадоса - Sputnik Србија, 1920, 18.04.2024
Пратите нас
Арина Сабаленка пласирала се у четвртфинале турнира у Штутгарту после предаје Пауле Бадосе при резултату 3:3 у одлучујућем сету. Меч су обележиле дирљиве сцене јер су белоруска и шпанска тенисерка најбоље пријатељице, а Арина је после победе истакла да не може да буде срећна.
Никада није лако Арини Сабаленки и Паули Бадоси када треба да играју једна против друге због великог пријатељства које имају ван терена, али од дуела ипак не могу да побегну што је био случај и у Штутгарту.
Белоурускиња је освојила први сет после тај брејка 7:6, потом је Бадоса успела да је надмудри у другом 4:6, а при резултату 3:3 у одлучујућем сету шпанска тенисерка осетила је болове и схватила да не може више да игра.
Пришла је Арини и расплакала се, да би друга тенисерка света после тога истакла како не може да буде срећна због победе јер јој се најбоља пријатељица мучи поново са повредом.

„Заплакаћу, да будем искрена. Много ми је жао због ње, волим ту девојку. Тренутно немам никакве емоције, нисам срећна, нисам тужна. Само желим да се захвалим људима који су остали до краја“, рекла је Сабаленка.

Бадоса нажалост заиста нема среће јер је повреде муче већ дужи период и таман када одлучи да се врати и осети се спремно јави се неки нови проблем који је спречи да прикаже тенис какав уме да прикаже.
Сабаленка је током тешког периода својој пријатељици била велика подршка, а на исти начин јој је и узвраћено. Остаће упамћена сцена из Мајамија где је Белорускиња доживела трагедију када је њен бивши партнер изврђио самоубиство, а само два дана касније морала је на терен. Противница је и тада била Бадоса.
Јан Непомњашћи - Sputnik Србија, 1920, 18.04.2024
СПОРТ
Рус сатима ломио и сломио Индијца – цео свет се диви момку из Брјанска
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала