- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Леброн проговорио о сусрету са Јокићем: „Биће тешко – имају МВП играча“

© AP Photo / Yannick PeterhansЛеброн Џејмс Никола Јокић
Леброн Џејмс Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 18.04.2024
Пратите нас
Први противници Николе Јокића и Денвер Нагетса у плеј-офу биће Лос Анђелес Лејкерси, а Леброн Џејмс, прва звезда тог тима, свестан је да ће му бити тешко да се избори са српским асом.
Прошле сезоне Денвер је Лејкерсе победио у финалу и због тога Леброн зна да сада морају озбиљно да се припреме, поготово због тога што нису лако стигли до плеј-офа.
„Они су браниоци титуле, разумемо колико је ће бити тежак дуел против њих. Биће то тешка серија за нас, а ми ћемо да покушамо да отежамо њима. Добили смо прилику да одморимо, а онда се вратимо у причу и спремимо се за ову серију првог кола која ће бити изуезно тешка“, рекао је Леброн.
Иако је Јокић титулу МВП-а последњи пут носио пре две године, за Леброна је он и даље најбољи.
„Већ годинама су веома јаки на домаћем терену. Имају МВП играча у тиму, имају неког ко решава утакмице, невероватно доброг тренера, играче високог нивоа. Морамо да играмо кошарку без грешке. Ако ми будемо одиграли најбоље, а исто и они. Биће то утакмица на два или три поседа“, закључио је Џејмс.
Оно што није истицао, а такође вероватно добро зна јесте да Лос Анђелес Лејкерси на победу против Денвер Нагетса чекају још од децембра 2022. године.
Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2024
СПОРТ
Евролига суспендовала Теодосића
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала