- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Немац насамарио Хрвата – одао бившег саиграча и одвео Реал у полуфинале /видео/

© AFP 2023 / DARREN STAPLESРеал Мадрид Манчестер сити
Реал Мадрид Манчестер сити - Sputnik Србија, 1920, 18.04.2024
Пратите нас
Фудбалери Реал Мадрида после велике драме и пенала савладали су Манчестер Сити у четвртфиналу Лиге шампиона, а тек када је све завршено откривено је да је прави херој „краљевског клуба“ Антонио Ридигер који је помогао голману Андреју Луњину тако што му је открио где ће Матео Ковачић шутнути лопту.
После 3:3 у Мадриду, нерешено је било и на Етихаду 1:1, па су тако победника меча Реал Мадрида – Манчестер сити морали да одлуче пенали.
За „краљеве“ није успео да погоди Лука Модрић и то у првој серији, али то није коштало Реал јер је у наставку Андреј Луњин одбранио ударце најпре Бернанда Силве затим и Матеа Ковачића.
Силва је лопту шутнуо лоше, готово по средини па тако голман Реала није имао тежак посао, а за пресудну одбрану помогао му је саиграч Антонио Ридигер.
Немачки штопер показао је Луњину страну на коју треба да се баци када Ковачић изведе шут, голман га је послушао и тако послао Сити у полуфинале Лиге шампиона.
Ридигер је знао где ће хрватки фудбалер шутирати јер су заједно играли у Челсију и врло добро се познају. Четири године провели су у истом дресу па тако Матео није могао да превари искусног Антонија и постао је трагичар.
У полуфиналу Лиге шампиона Реал ће се састати са Бајерном, док ће друго место у финалу тражити Борусија Дортмунд и Пари Сен Жермен.
Никола Јокић и Леброн Џејмс - Sputnik Србија, 1920, 18.04.2024
СПОРТ
Ракија и Лејкерси – Јокић окупио саиграче да гледају „чудовиште“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала