Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Запаљен аутомобил возача председника привременог органа општине Лепосавић

© Sputnik / Теодор АнастасијевићОпштина Лепосавић
Општина Лепосавић - Sputnik Србија, 1920, 18.04.2024
Пратите нас
У Лепосавићу је запаљен аутомобил чији је власник Иван Петровић, возач председника привременог органа општине Лепосавић Зорана Тодића.
Српска листа је тим поводом саопштила да се пиромански напади на часне Србе на северу Косова и Метохије у режији Куртијевих послушника и миљеника настављају на територији општине Лепосавић коју хоће да претворе у легло криминала својим неделима.
Указују да се последњи такав догађај збио у среду током ноћи када је по истом сценарију као када су запаљени аутомобили начелници општинске управе Радмили Вукићевић и власнику портала Косово онлајн Душану Милановићу, запаљен ауто чији је власник Иван Петровић, возач председника привременог органа општине Лепосавић Зорана Тодића.
„У тренутку напада на имовину овог часног породичног човека он је био у свом стану у непосредној близини са својом децом и супругом, а тог јутра су требали да крену на пут“, наводи Српска листа.
То је трећи аутомобил који је запаљен у општини Лепосавић за кратко време.
„И на исти начин како је то описао заменик лажног министра у Куртијевој влади Радоица Радомировић на аудио снимку који кружи друштвеним мрежама. Подсећамо да након што су се ове паљевине догодиле, а аудио снимак са Радомировићевом изјавом како се пале аутомобили појавио на друштвеним мрежама, нико из међународне заједнице није реаговао, нити тражио да се одговорни пронађу и казне. Исто такво ћутање имамо и од Куртијевог режима чији је Радомировић део као и од косовске полиције и Еулекса“, додају у саопштењу.
Српска листа истиче да су мета часни и угледни Срби.
„Очигледно да се организују напади на часне, породичне и угледне Србе који нису део Куртијевог режима онда нема реакције надлежних органа или забринутости међународних представника и амбасадора. Ваљда им такви напади не сметају а имовина часних Срба и није од значаја“, наводи Српска листа.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала