- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јавио се Митрогол и донео добре вести: „Спреман сам“

© FAYEZ NURELDINEАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 19.04.2024
Пратите нас
Постојала је бојазан да би Александар Митровић могао да пропусти Европско првенство због повреде, али срећом сада је јасно да ћемо сјајног нападача гледати у шпицу наше репрезентације.
Александар Митровић ће се у наредних десет дана поново наћи на терену.
„Повреда на срећу није имала тежу природу. Кад се десила био сам забринут, с обзиром на бол и све остало у тренутку. Прогноза је била четири до шест недеља, оправак је ипак текао убрзано. Зато сам и дошао у Београд, имао сам прилику да радим дуже, уз максималан фокус на повреди. Остало је још седам, највише осам дана. Надам се да ћу одмах потом бити спреман за максималан гас и повратак головима“, рекао је Митровић у емисији Виш ен Гол.
Српски нападач ће се после успешног периода рехабилитације у Београду враћа за Ријад у недељу, и према плану требало би да кроз недељу дана заигра за Ал Хилал.
Митровић би се тако на тако на терену могао наћи већ у уторак 23. априла када ће Ал Хилал играти реванш меч полуфинала азијске Лиге шампиона са Ал Аином.
Тако ће популарни Митрогол имаће довољно времена да у најбољој форми дочека континенталну смотру фудбала, што је свакако вест која радује све у табору Орлова.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Емилијано Мартинес - Sputnik Србија, 1920, 19.04.2024
СПОРТ
Старе форе за нова правила – како је провокатор успео све да намагарчи /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала