Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

На лични позив Патрушева: Вулин у Санкт Петербургу - на састанку званичника задужених за безбедност

© Фото : Уступљено СпутњикуНиколај Патрушев и Александар Вулин
Николај Патрушев и Александар Вулин - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2024
Пратите нас
Доскорашњи директор Безбедносно-информативне агенције (БИА) Александар Вулин од сутра ће боравити у посети Русији, а у Санкт Петербургу ће учествовати на 12. Међународном састанку високих званичника одговорних за безбедносна питања, на лични позив Секретара Савета безебедности Русије Николаја Патрушева.
Вулин је у саопштењу достављеном медијима најавио да ће на безбедносној конференцији у искористити прилику да лидере и званичнике више од 120 земаља упозна са "истином о резолуцији о Сребреници која ће се наћи у Генералној скупштини Уједињених нација".
Међународна безбедносна конференција у Русији традиционално је усмерена на тражење начина за решавање актуелних задатака у сфери глобалне безебедности, а високи званичници који учествују на конференцији расправљаће и о темама које се односе на осигурање националне и регионалне безбедности.
Александар Вулин је обављао највише функције у области безбедности и заштите Србије и српског народа, служио је Србији као министар одбране, министар унутрашњих послова и директор Безбедносно-информативне агенције.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала