- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Милојевић: Не желим да коментаришем шта се тамо дешава

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 23.04.2024
Пратите нас
Куп је специфично такмичење, игра се на испадање, нокаут меч са великим улогом за оба тима, финале, без обзира ко ће бити ривал тамо. У сваком случају наш циљ је да освојимо трофеј, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић уочи полуфинала Купа против Партизана.
Звезда у среду од 19 сати дочекују вечитог ривала на стадиону „Рајко Митић“, а меч је и даље неизвестан због најава из црно-белог табора.
„Не желим да коментаришем шта се тамо дешава, фокусиран сам само на моју екипу. Моји играчи знају шта смо причали и како да се понашају. Ми се спремамо да играмо утакмицу“, истакао је Милојевић на конференцији за медије.
Он је додао да дерби увек носи посебну драж, без обзира на такмичење и улог.
„Наравно, све то треба да остане у оквиру спортског. Знамо шта је потребно да поправимо, стварамо шансе, наравно да нападачи желе да погоде, али је потребно да буду концентрисанији. Осим тога, Партизан сем Јовановића има још једног доброг голмана, Крунића, показао је то у последњем дербију“, истакао је Милојевић.
Звездин тренер није хтео да коментарише суђење и спорне ситуације са претходног дербија.
„Не желим да се враћам на то. Мислим само на наредну утакмицу, добра су екипа, нема ту неких изненађења. Може да буде другачије једино што је нокаут меч. Надам се доброј посети и да ће навијачи да буду задовољни“, закључио је Милојевић.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 23.04.2024
СПОРТ
Ђоковић: И даље размишљам...
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала