Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Ана Брнабић: Хвала опозицији која је дошла на дијалог - усред смо олује, ветрови ударају у Србију

© Tanjug / Владимир ШпорчићАна Брнабић
Ана Брнабић - Sputnik Србија, 1920, 24.04.2024
Пратите нас
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је да ће се са тог места трудити да се настави дијалог са опозицијом, наводећи да власт показује да је национални интерес Србије на првом месту.
"Треба да пробамо да направимо консензус без обзира на политичке разлике. Тешки су дани, усред смо олује, ветрови са разних страна ударају у Србију", рекла је Брнабић на ТВ Пинк, нагласивши да је потребна унутрашња стабилност у најширем могућем спектру.
Она је рекла да јој није циљ да оцрни целу опозицију и захвалила онима који су дошли на дијалог и били спремни да се договоре, јер се тако, истакла је, смањује тензија у друштву.
Захвалила је и доскорашњем председнику Народне странке и некадашњем председнику Генералне скупштине Уједињених нација Вуку Јеремићу што се понудио да помогне око резолуције о геноциду у Сребреници, иако се, како је рекла, разликују у милион политичких питања.
Говорећи о усвајању измене закона о локалним изборима, она је навела да је председник Србије Александар Вучић апеловао на владајуће странке да се направи компромис са опозицијом, да се усвоји све што се може усвојити.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала