- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Генерални директор Спутњика одликован орденом светог Сергија Радоњешког

© Sputnik / Владимир ТрефиловГенерални директор Новинске агенције „Русија севодња“ Дмитриј Кисељов
Генерални директор Новинске агенције „Русија севодња“ Дмитриј Кисељов  - Sputnik Србија, 1920, 26.04.2024
Пратите нас
Патријарх московски и целе Русије Кирил честитао је 70. рођендан генералном директору медијске групе „Русија севодња“ Дмитрију Кисељеву и одликовао га орденом светог Сергија Радоњешког првог степена.

„Управљајући једном од најауторитативнијих новинских агенција у нашој земљи, Ви и Ваше колеге чините много како би заштитили истински суверенитет Русије и њене националне интересе, објективно извештавали о актуелним руским и међународним догађајима и значајно доприносите успостављању традиционалних духовних и моралних вредности у животу савременика“, наводи се у честитки патријарха, чији је текст објављен на сајту РПЦ.

С тим у вези, патријарх је захвалио Кисељову на плодотворној сарадњи агенције са Руском православном црквом. Та сарадња ће се, надамо се, развијати и у будућности, додао је.
„У вези са 70. рођенданом, сматрам праведним да Вас одликујем орденом светог Сергија Радоњешког првог степена“, рекао је патријарх Кирил.
Јубиларни рођендан директору „Русија севодња“, чији је Спутњик део, честитали су и председник Русије Владимир Путин, руски министар спољних послова Сергеј Лавров и белоруски председник Александар Лукашенко.
Погледајте и:
Љубинка Милинчић - Sputnik Србија
Нови канал Љубинке Милинчић на Јутјубу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала