- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Црвена звезда после осам година освојила титулу – Партизан пао у мајсторици

Микаса
Микаса - Sputnik Србија, 1920, 26.04.2024
Пратите нас
Одбојкаши Црвене звезде освојили су титулу првака Србије после победе над Партизаном у мајсторици резултатом 25:23, 25:18, 25:18. Ово је прва титула за црвено-беле од 2016. године.
Спектакуларна одбојка и борба до последњег даха водила се у претходна четири меча, па се тако од одбојкаша Црвене звезде и Партизана ништа мање није очекивало ни у мајсторици.
Међутим, пета утакмица била је далеко од драме.
Црвено-бели боље су кренули, одмакли су вечитим ривалима на четири поена поена, али приближили су се гости и од тог момента константно су били за петама. Претили су црно-бели да изједначе што се и догодило у завршници сета.
Душан Николић је својим сервисима изборио две сет лопте за Звезду, а потом је грешка Луке Тадића домаћинима и донела сет.
После резултатске клацкалице која је трајала током прве половине другог сета, одбојкаши Звезде везали су седам поена и стекли велику предност коју нису испустили.
Напета и велика борба водила се и у трећем сету. Партизану је било неопходно да преломи како би се вратили у меч, али црвено-бели поново у незгодном тренутку беже на плус 4.
До краја су одбојкаши домаће екипе и додатно повећали предност и тако неочекивано без велике драме дошли до титуле, прве после осам година.
Кошаркашка лопта  - Sputnik Србија, 1920, 26.04.2024
СПОРТ
Познати судија ухваћен у крађи на београдском аеродрому: Евролига хитно покренула поступак /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала