- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Виктор за јединство Србије – и нова срећна детињства

© Sputnik / Лола ЂорђевићВиктор Троицки
Виктор Троицки - Sputnik Србија, 1920, 26.04.2024
Пратите нас
У време екстремне поларизације у друштву на навијаче једног или другог највећег клуба у Србији, обавеза оних који представљају целу Србију је да баш то раде – да уједине. Недавно је селектор фудбалера Драган Стојковић рекао да са те позиције мора да делује неутрално, а корак даље у зближавању направиће селектор тенисера, Виктор Троицки.
Своје прве веће тениске кораке Троицки је направио у ТК Црвена звезда, а иако осведочени навијач Партизана, он ће се 27. априла вратити у клуб из детињства како би обогатио нека друга, нова детињства.
Деловало би као сасвим нормална и логична ствар, али у околностима какве јесу, сваки излив нормалности се мора апострофирати као позитиван пример.
Тениски клуб Црвена звезда саопштио је да и ове године организује бесплатну пролећну школу тениса за децу од пет до девет година, која ће трајати од 27. априла до 26. маја.
У саопштењу се наводи да ће јавни час бити организован 27. априла од 11 часова на теренима ТК Црвена звезда уз присуство Троицког.
"Као клуб који је по успесима својих такмичара деценијама на врху српског тениса посебно смо посвећени развоју најмлађих који су понос клуба. Асови попут Виктора Троицког, Слободана Живојиновића, Јелене Јанковић и Ненада Зимоњића прославили су не само ТК Црвена звезда већ и Србију широм света", рекао је директор ТК Црвена звезда Слободан Војиновић.
Он је потом упутио и позив.
"Позивамо децу и родитеље да месец дана уживају и пробају тенис као спорт и да се забављају са новим другарима и нашим искусним стручњацима. Све што је потребно је добро расположење и основна спортска опрема, а све остало је на нама", додао је Војиновић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала