- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Неверлузен“ – учинили су то поново!

© AP Photo / Marius BeckerЛеверкузен
Леверкузен - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2024
Пратите нас
Леверкузен је заиста неуништив и с правом му је „пришивен“ надимак „Неверлузен“! Јубиларни 10. пут ове сезоне у свим такмичењима избегли су пораз у последњи час и тиме су продужили нестваран низ на 46 мечева! Штутгарт је у Левeркузену водио све до 96. минута, да би Андрих погодио за ерупцију одушевљења и коначних 2:2!
Преживеле су „аспиринџије“ Бајерн Минхен голом у 94. минуту, па Карабаг у групној фази, „на коленима“ су били против Аугзбурга, као и против Лајпцига и Штутгарта у првом одмеравању снага.. У нокауту Лиге Европе опет им је у два наврата замало главе дошао Карабаг, али су успевали да преокрену резултат.
Идентичан сценарио био је против Хофенхајма, где су касним головима у судијској надокнади успели да режирају лудачки преокрет – 2:1 (0:1).
И почеле су кладионице да лицитирају с њиховим поразом, када ће се догодити. Прошле недеље губили су од Борусије Дортмунд и то са играчем мање на терену су успели да преко Јосипа Станишића у 97. минуту „ишчупају“ бод – 1:1.
А онда је уследио дуел 31. кола Бундеслиге са Штутгартом. Водиле су „швабе“ 2:0, головима Фухриха и Ундава у 47, односно 57. минуту.
Чинило се да је то то. Нестварном низу дошао је крај. Али, не лези враже...
Учинили су то поново!
Наду да може да се избегне први пораз Леверкузена у сезони, вратио је Адли на асистенцију Грималда.
У 78. минуту изједначио је Одилон Косуну, али је гол поништен због офсајда. И све је ишло ка томе да Штутгарт прекине низ Леверкузена ове сезоне. Утакмица је продужена пет минута, а главни судија је у 96. минуту пустио још један напад из ког је Роберт Андрих успео уз доста среће да затресе мрежу и Леверкузен је тако остао и даље „Неверлузен“.
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2024
СПОРТ
Пикси упоредио Влаховића са Холандом – видео стативу Костића и нулу у дербију
Јирген Клоп - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2024
СПОРТ
Распад Клоповог система – свађа и претња Салаха: „Ако проговорим...“ /фото, видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала