- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Неда Гудељ: Мати Теодора – жива теологија | Док анђели спавају

© Sputnik / Гавро ДешићМарина Рајевић Савић и Неда Гудељ
Марина Рајевић Савић и Неда Гудељ - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2024
Пратите нас
У суботу у 21.00 ново издање емисије „Док анђели спавају“ са Марином Рајевић Савић. Гост је Неда Гудељ, вероучитељ из Требиња, аутор књиге „Загледана у стијену“ о животу блаженопочивше мати Теодоре.
Књижевна заједница „Јован Дучић“ из Требиња објавила је 2022. године роман „Загледана у стијену“, Недељке Неде Гудељ, вероучитеља из Требиња. Ова књига представља биографски осврт на живот блаженопочивше мати Теодоре, игуманије манастира Дужи у Херцеговини, али и аутобиографски запис, где Неда Гудељ кроз успоне и падове у свом животу, описује своје духовно сазревање поред схи-монахиње Теодоре.
Иако нема своју биолошку децу свој живот је посветила својим ученицима. Радила је као учитељ пливања, кошаркашки тренер и преводилац шпанског језика.
Данас ради као професор Православне веронауке у гимназији „Јован Дучић“ у Требињу, као и у средњој Музичкој школи у овом граду.

О емисији „Док анђели спавају“

Култна емисија „Док анђели спавају“, коју већ дуже од три деценије уређује и води Марина Рајевић Савић, обрађује животне приче ексклузивних гостију из различитих сфера друштва.
Емитује се сваке друге суботе у 21.00.
Док анђели спавају, 27.4.2024.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала