- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нова промена и старо лице у Новаковом тиму /фото/

© AFP 2023 / VALERY HACHEНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер планете свих времена, наставља да уноси промене у свој тиму, па је тако Гебхарт Фил-Грич, који је у периоду од 2009. до 2017. године био задужен за кондицију Србина, поново присутан. Он је у Београду боравио током Новаковог тренинга и велика је вероватноћа да ће њих двојица поново сарађивати.
Старо лице у Новаковом тиму, за сада само на тренингу, а можда већ од Мастерса у Риму и Ролан Гароса и званично у походу на нове титуле.
Тренутно је за физичку спрему Новака Ђоковића задужен Италијан Марко Паники, који је од 2019. године члан тима 36-годишњег светског броја један.
Подсетимо, Новак Ђоковић недавно је раскинуо сарадњу са тренером Гораном Иванишевићем и од тада званично није довео новог тренера, али Ноле тренира под будним оком Ненада Зимоњића, који га је пратио на тренинзима у Кошутњаку, затим је путовао са њим у Монте Карло где је Ђоковић стигао до полуфинала, а сада су поново на окупу у Кошутњаку. У Београду на тренинзима управо је виђено и ново-старо лице Аустријанац Фебхарт Фил-Грич.
Остаје да се види да ли ће аустријски кондициони тренер бити уз Ђоковића већ на наредном турниру који ће бити одржан у Риму.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2024
СПОРТ
Надал научио лекцију и „истерао Демона“ – Медведев „преживео“ Италијана
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала