- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Ексклузивно: О кризи на Блиском истоку говоре амбасадори Ирана и Израела | Свет са Спутњиком

© AFP 2023Шлейф дыма поднимается после израильской бомбардировки к северу от Нусейрата в центральной части сектора Газа
Шлейф дыма поднимается после израильской бомбардировки к северу от Нусейрата в центральной части сектора Газа - Sputnik Србија, 1920, 29.04.2024
Пратите нас
Колико је свет близу глобалног сукоба због кризе на Блиском истоку? Ко је крив за разбуктавање сукоба? Шта је потребно да се односи Ирана и Израела нормализују? Да ли је могуће да Палестинци и Израелци живе у миру једни поред других и како ће се завршити конфликт у Гази?
Ово су нека од питања о којима за „Свет са Спутњиком“ говоре ирански и израелски амбасадори у Србији, Рашид Хасан Пур Баеи и Јахел Вилан.
"Свет са Спутњиком" данас воде Никола Јоксимовић и Валентина Булатовић. Слушајте нас понедељком од 17,00 часова на таласима Радио Новости 104,7 мегахерца.

О емисији „Свет са Спутњиком“

Емисија „Свет са Спутњиком“ бави се горућим темама из широког спектра друштвеног и политичког живота. Води је Тања Трикић, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости. Емитује се сваког понедељка.
Свет са Спутњиком
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала