- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Предаја на предају – и финале за „мачку“

© AP Photo / Andy BrownbillФеликс Оже-Алијасим - Аустралијан опен
Феликс Оже-Алијасим - Аустралијан опен - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2024
Пратите нас
Рус Андреј Рубљов играће у финалу мастерса у Мадриду против Феликса Оже-Алијасима. И то зато што је Канађанину меч у првом сету полуфинала предао Јиржи Лехечка. Разлог је повреда. Заиста невероватан број повреда у главном граду Шпаније.
Подсећања ради, Оже-Алијасим је прошао у полуфинале после предаје Јаника Синера, а сада је при резултату 3:3 опет његов противник предао, па ћемо га гледати у финалу. Битно је истаћи да је Алијасиму на овом турниру предао и Јакуб Меншик, што јеукупно три меча од последња четири. Заиста се ретко виђају овакве ствари. Занимљиво, помало и бизарно.
Познато је да мачке имају девет живота, а „мачка“ Феликс је већи број тих живота потрошио у Шпанији на овом мастерсу. Заиста је имао много среће, ако се тако повреде противника могу назвати.
Интересантно је и да је Лехечка у полуфинале стигао тако што му је у четвртфиналу због повреде меч предао Данил Медведев.
Чак је и Карлос Алкарас имао много проблема, па је зато и одустао од наредног турнира, у Риму.
Ако гледамо приказано на овом турниру, јасно је да је Рубљов фаворит у финалу. Неко би рекао да би једино било праведно да он подигне трофеј, ако гледамо Ожеов пут у Мадриду.
Никола Топић - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2024
СПОРТ
Звезда осећа мирис финала АБА лиге – Топићеве тројке измамиле аплаузе Пионира
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала