- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Незапамћени хаос у Подгорици: После туче и свађе – претња отмицом детета?!

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2024
Пратите нас
Поптуно невероватне ствари се дешавају у и око ФК Будућност из Подгорице, а последња у низу је лажна одмица ћерке тренера Ивана Брновића.
Како преноси РТЦГ, Брновић је поднео кривичну пријаву против НН лица због наводне одмице детета и покушаја изнуде.
„Брновићу је неко запретио да ће му бацити ћерку у поток ако не донесе 20.000 евра“, наводи се.
Испоставило се, ипак, да је његово 13-годишње дете на сигурном, али је јасно да су хтели да га заплаше и да му учине живот у највећем црногорском клубу неподношљивим.
Брновићу је у среду прећено након тренинга, требало је да има састанак са вођама навијача, али се од тога одустало због језивих претњи.
У претходних неколико дана најтрофејнији црногорски клуб је у центру пажње јавности због потпуно погрешних разлога - након ремија са Сутјеском, голман "плавих" Ђорђије Павличић је отвореном песницом ударио саиграча Игора Ивановића, због чега је суспендован на три месеца.
Суспендован је и капитен Петар Грбић зато што је бурно реаговао на одлуку Брновића да га не убаци у игру у финишу меча са Сутјеском, а након утакмице су "варвари" ушли у свлачионицу и "преваспитавали" играче и ломили инвентар.
Саопштење полиције
Службеници Одељења безбедности Подгорица реаговали су на пријаву коју је М.Б. супруга тренера фудбалског клуба Будућност Ивана Брновића поднела полицији, а у којој се наводи да јој је са скривеног броја телефона упућен позив којом јој непознато лице саопштило да је њихова малолетна ћерка отета и да је у замену тражен новац у износу од 20.000 евра, уз претњу по живот детета.
М.Б. је одмах по позиву утврдила да се њена ћерка налази у породичној кући, на сигурном, па се јавила у службене просторије Одељења безбедности Подгорица како би пријавила случај, саопштила је црногорска полиција.
"Предузимајући мере и радње у циљу расветљавања целокупног догађаја, припадници подгоричке полиције идентификовали су број телефона са којег је упућен спорни позив оштећеној и утврђено је да је власник малолетно лице старо 13 година, а са којим се у моменту позивања, налазило још једно малолетно лице истог годишта", наводи полиција.
Додаје се да је са догађајем упознат тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици, који се изјаснио да се у радњама ових лица не стичу елементи кривичног дела, с обзиром на то да су кривично неодговорна због својих година.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала