- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда издала саопштење – огласио се и агент Николе Топића

© Фото : АБА лига / Драгана СтјепановићНикола Топић
Никола Топић - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2024
Пратите нас
Црвена звезда разбила је Мегу у првом мечу полуфинала плеј-оф серије АБА лиге (103:73), после чега се у појединим медијима појавила информација да ће црвено-бели у потенцијалном финалу бити лишени услуга талентованог Николе Топића, јер је позван на „Драфт комбајн“ у Чикагу, који ће бити одржан од 12. до 19. маја.
Звезда није желела да јавност лицитира с тиме, па се већ у суботу у преподневним сатима огласила саопштењем у ком демантује такве наводе. Саопштење преносимо у целости.
„КК Црвена звезда у циљу истинитог информисања јавности, а после појављивања одређених дезинформација у петак увече после прве утакмице полуфинала АБА лиге, обавештава следеће:
„Играч нашег клуб Никола Топић има вишегодишњи уговор са КК Црвена звезда и неће напуштати ни привремено наш клуб, ни по једном основу, док му не прођу све обавезе које има као играч КК Црвена звезда. Подсећамо да нас у текућој такмичарској сезони у наредном периоду очекују изузетно важне утакмице у два такмичења“, навели су из Звезде у званичном саопштењу.
На друштвеној мрежи „Х“ огласио се и Топићев агент Мишко Ражнатовић.
„С обзиром на велико интересовање везано за позив Николе Топића и Ђуришића на драфт комбајн у Чикагу од 12. до 19. маја, желим да појасним сисутацију. Без обзира на позиве, плеј-оф АБА лиге има апсолутни приоритет за оба играча. Уколико један од њих буде желео да игра финале, одустајемо од комбајна“, написао је Ражнатовић.
Подсетимо, осим Николе Топић на поменутом драфту наћи ће се и талентовани члан Меге Никола Ђуришић.
Никола Топић  - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2024
СПОРТ
Званично: Три „српска бисера“ у америчком излогу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала