- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Задао Јокићу муке, исписао историју – па поручио: „Играо сам против најбољег на свету“

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2024
Пратите нас
Највеће муке Николи Јокићу и Денверу у првом полуфиналном мечу Денвера и Минесоте задавао је Ентони Едвардс који је исписао нову историјску страницу НБА лиге. Колико год је својом партијом бацио сенку на српског аса, по заврштеку меча Едвардс му је упутио изузетно лепе речи.
Никола Јокић чека своју трећу МВП награду, а да је најбољи играч најјаче кошаркашке лиге на свету верују и колеге, међу којима је талентовани Ентони Едвардс.
„Играње против најбољег играча на свету је увек забавно. Као што сам рекао, уиграни су, дисциплиновани, неће сами себе да победе“, рекао је Едвардс.
Амерички кошаркаш одиграо је фантастичан меч у ком је постигао 43 поена, чиме не само да је оборио свој рекорд у плеј-офу, већ је и исписао историју.
Постао је тек други играч са 22 или мање година после Кобија Брајанта који је у два меча заредом у плеј-офу постигао преко 40 поена.
„Осећам да је наш стручни штаб урадио одличан посао у планирању утакмице током ова три или четири дана. Изашли смо и одиграли добро. Не ради се само о мени лично, већ о тиму. Дају ми самопоуздање“, рекао је Едвардс.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2024
СПОРТ
Јокићу треба помоћ: „Волео бих да имам клона“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала