- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Може, али за – 100 милиона!

© AFP 2023 / GABRIEL BOUYSТео Ернандез
Тео Ернандез - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2024
Пратите нас
Један од најбољих левих бекова света Тео Ернандес добио је „зелено светло“ да на крају сезоне напусти Милан, али ће заинтересовани клубови морати папрено да плате, с обзиром на то да су росо-нери зацепили обештећење од 100 милиона евра!
Према писању шпанских медија, тачније Мундо Депортива, Француз ће на крају сезоне готово сигурно напустити Сан Сиро, а наредна дестинација, по свему судећи, биће Мадрид или Минхен.
Неће жалити новац Реал и Бајерн да би се изборили за потпис фантастичног и поузданог дефанзивца који је незаустављив по левом боку и често се прикључује нападима свог тима, а савршен центаршут и оштре лопте су његов највећи квалитет.
Тео Ернандес је у Милан стигао управо из Реал Мадрида у лето 2019. године за суму од свега 22 милиона евра, па би сад краљевски клуб могао да плати готово петоструко како би га вратио у своје редове.
У игри је и Бајерн Минхе, а управо се два поменута клуба састају у среду од 21 час у реванш мечу полуфинала Лиге шампиона.
Тео Ернандес има 26 година са Французима се попео на кров сета, освојио је и Лигу шампиона са Реал Мадридом, док је са росо-нерима узео Серију А 2022. године.
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2024
СПОРТ
УЕФА послушала – прошао Пиксијев предлог пред Европско првенство
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала