- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Невиђена сцена на Јокићевом терену: Навијачи против Србина и Нагетса – тренер их моли за подршку

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2024
Пратите нас
Денвер Нагетси претрпели су изузетно убедљив пораз од Минесоте у другој утакмици полуфинала Западне конференције, а навијачи у Колораду одреаговали су бурније него што је било оечкивано и почели су да навијају против свог тима.
Једну од најлошијих утакмица у сезони одиграли су Денвер Нагетси, али дефинитивно нису заслужили оно што су им навијачи приредили.
Не само да су почели да напуштају трибине у Колораду почетком последње деонице, већ су и навијали за Тумбервулвсе.
„Хајде вукови“, скандирали су навијачи Денвера и тако оставили у неверици и саме кошаркаше Минесоте који нису имали преддставу о томе да ће имати подршку.
То није било све. Навијачи нису били задовољни партијом Николе Јокића (16 поена, 16 скокова, осам асистенција), па су тако почели да скандирају „Едвардс МВП“, иако је врло јасно да ће српски ас добити то признање.
Разочаран је утакмицом био Мајкл Мелоун, тренер Денвера, али је имао и поруку за навијаче.
„Испрашили су нам тур! Узели су иницијативу. Биће то велики изазов за нас. Говор тела играча није ни близу тога где би морао да буде. Потучени смо код куће, осрамотиили смо се пред својим навијачима. Замолио бих наше навијаче да остану уз нас. Знам да не изгледа све тако добро, знам да је било звиждука и то јако добро разумем, јер нисмо играали ни близу свог нивоа, који се очекује од овог тима. Али останите уз нас, верујте у нас, урадили смно много добрих ствари“, рекао је Мелоун.
Није добра атмосфера била ни у свлачионици Нагетса који су имали свега 35 одсто шута из игре, а додатни проблем биле су изгубљене лопте којих је било чак 19.
„У свлачионици је било врло мирно. То може да се схвати на много различитих начина. Схватићу то као да су момци разочарани својим издањем ове вечери, такође и сви ми у управи и стручном штабу, укључујући и мене. Надмудрени смо тренерски, надиграни смо на терену. Можете да се самосажаљевате или да урадите све што можете да бисте били бољи у утакмици број три. Нас томе је мој фокус. Да покушам да охрабрим момке да наставе да се боре. Нико не каже да ће бити лако. Тренутно смо јако добро свесни тога“, рекао је Мелоун.
Манчестер јунајтед - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2024
СПОРТ
Катастрофа Манчестер јунајтеда – најгора сезона у историји клуба
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала