- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак у Риму има важан задатак

© AFP 2023 / VALERY HACHEНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић је први на АТП листи, али у трци за Завршни мастерс у Торину је далеко од тога. Због тога је што бољи резултат у Риму од велике важности за српског аса.
Влада Новак Ђоковић АТП листом и остаће први најмање 428. недеља, али постоји још једна важна листа на којој српски ас заузима 12. место.
На Завршном мастерсу у Торину учествује осам најбољих тенисера током целе сезоне,а та осморица на тај турнир пласирају се на основу резултата и бодова које остварују од почетка године.
С обзиром на то да Новак још увек нема титулу он још увек није међу осморицом најбољих и тренутно је 12. али све би могло да се промени после мастерса у Риму где је српски ас први носилац.
Новак у „вечном граду“ има сјајну прилику да подигне титулу поготово због тога што главни ривали попут Карлоса Алкараса и Јаника Синера због повреда не играју на турниру. Повређен долази Данил Медведев, док је Рафаел Надал далеко од својих старих дана па је тако Новак највећи фаворит.
Тренутно први када је реч о АТП трци је Синер, а одмах иза њега је Медведев. У првих осам су још и Каспер Руд, Александар Зверев, Андреј Рубљов, Карлос Алкарас, Стефанос Циципас и Алекс Де Минор који су изузетно константни од почетка сезоне.
Манчестер јунајтед - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2024
СПОРТ
Катастрофа Манчестер јунајтеда – најгора сезона у историји клуба
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала