- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Девојчица животно угрожена, четворо деце на опсервацији након што се рингишпил откачио у Куршумлији

© Sputnik / Лола ЂорђевићУниверзитетски клинички центар Србије
Универзитетски клинички центар Србије - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2024
Пратите нас
Заменица директора Дома здравља Куршумлија Биљана Петровић изјавила је данас да је од 13 деце која су повређена када се срушио рингишпил у том граду, једна девојчица животно угрoжена и да се налази у индукованој коми, а да је четворо деце стављено на опсервацију.
Како је навела, сва деца која су повређена у јучерашњој несрећи до које је дошло када се откачио део конструкције рингишпила на платоу поред аутобуске станице, где се традиционално за вашар налази забавни парк, одмах су збринута у Дом здравља Куршумлија.
"Једна девојчица је хитно упућена у Прокупље, након тога је задржана у Нишу у Клиници за интензивну негу и рехабилитацију због тешких повреда и животне угрожености. Осталих шесторо деце је збринуто у Здравственом центру Прокупље. Они су стабилни с тим што су двоје деце након краће опсервације враћена на кућно лечење, а остала четири детета су стављена на опсервацију", рекла је докторка за К1 телевизију.
Преосталих шесторо деце која су збринута у Дому здравља Куршумлија су након краће опсервације у општем добром стању упућена на кућно лечење, додала је.
Према њеним речима, девојчица која је животно угрожена је на лицу места била без свести, у лошем општем стању са лошим виталним параметрима.
Возило Хитне помоћи на ауто-путу - Sputnik Србија, 1920, 08.05.2024
ДРУШТВО
Дачић: Ухапшени закупац плаца и власник рингишпила који се срушио у Куршумлији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала