- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокићева најлепша МВП честитка: „Када одиграте карте како треба – све је могуће“

© AP Photo / Jack DempseyНикола и Наталија Јокић
Никола и Наталија Јокић - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2024
Пратите нас
Поводом МВП признања, трећег у каријери, Никола Јокић добио је изузетно велики број честитки, али она најзначајнија стигла је од породице. Њу је дочекао у мајици са натписом „Брате“ чиме је показао да не заборавља Дејана Милојевића који му је био као члан породице.
„Када невероватно постане могуће. Никола Јокић. За друге, невероватан таленат. За нас, несебичан породичан човек. Други га можда виде као необичног, али ми смо га увек видели као невероватног. Можда вам је чудно да је поносни Србин, драфтован са ниског 41. места, остварио нешто што су само посебни досегли, али када одиграте своје карте како треба, све је могуће. Иза ожиљака и осмеха лежи рад, лежи веровање да ћеш бити велики. И ми ћемо увек веровати у сада троструког МВП-а. Ти си наш понос, ти си наш МВП, волимо те Никола. Волимо те тата“, овим речима честитала је Јокићу, титулу за најкориснијег играча НБА лиге, супруга Наталија.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2024
СПОРТ
Најбољи кошаркаш света – Никола Јокић /видео/
Уз њу су на видео снимку била и Николина браћа Немања и Страхиња, али и ћерка Огњена чије су речи највише разнежиле српског аса.
Проглашење је дочекао са саиграчима и породицом у мајици на којој је писало „Брате“. Ту мајицу направили су кошаркаши Голден Стејта после смрти Дејана Милојевића, српског тренера.
Милојевић је преминуо 17. јануара ове године, а његов одлазак погодио је Јокића коме је велики Деки био тренер, али пре свега узор и толико близак пријатељ да му је био као члан породице.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2024
СПОРТ
Америка се трећи пут поклонила Сомборцу – Јокић је МВП НБА лиге!
Јокић је одиграо вероватно најбољу сезону у каријери, иако је и у прошлој био фантастичан када му је МВП награда измакла из руку. Ове године одавно се знало да ће понети престижно признање јер су његов учинак и допринос тиму засенили главне конкуренте Шаја Глиџуса-Александра и Луку Дончића.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала