- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Ракетни одговор Русије на безумне претње Запада | Од четвртка до четвртка

© Министерство обороны РФ / Уђи у базу фотографијаТестирање нове модернизоване ракете ПВО
Тестирање нове модернизоване ракете ПВО  - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2024
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” директор Евроазијског безбедносног форума др Митар Ковач.
Владимир Путин пети пут је на челу државе. Русија ће учинити све да не дозволи глобални сукоб, али никоме неће дозволити да јој прети, поручио је на паради поводом Дана победе и упозорио да су руске стратешке снаге увек у приправности.
Ракетне вежбе руске војске одговор су на изјаве француских, британских и америчких званичника о намерама да пошаљу војску у Украјину
Сарадња Србије и Кине прелази на виши ниво – са билатералних односа на свеуобухватно стратешко партнерство и изградњу заједнице две државе у будуц́ности, поручено током посете Си Ђинпинга Београду
На дневном реду састанака Комитета министара Савета Европе још увек нема ставке о пријему тзв. Косова. Курти каже да су услови за пријем апсурдни.
Од четвртка до четвртка, 9.5.2024.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка, сада у новом термину, од 20.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала