- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новаков шоу у Риму – с кацигом на посао! /видео/

© AFP 2023 / FILIPPO MONTEFORTEНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, који је у петак увече зарадио копче на глави, након што га је случајно погодила флашица пуна воде док је делио аутограме, појавио се дан касније први пут у јавности, овога пута са кацигом.
Пуне руке посла имао је највећи свих времена, док је неуморно делио аутограме, само што се овај пут добро заштитио, па је преко качкета који обично носи, сада ставио и кацигу која се користи за вожење бицикла.
Претворио је харизматични 37-годишњи Београђанин све то у добар шоу, после свега оног лошег што му се крајње неочекивано догодило.
„Данас сам стигао припремљен“, написао је кратко Ђоковић на друштвеним мрежама, уз приложени видео како стиже у чувени тениски комплекс Форо Италико.
Иако се у први мах мислило да је у питању напад на српског и светског броја један, убрзо се на снимку из другог угла јасно видело да је флашица испала из ранца једног од навијача, и срушила се директно Ђоковићу на главу, због чега је морао на ушивање.
Огласио се и сам Ђоковић о инциденту, за који је рекао да је био несрећни случај. Наредни меч на Мастерсу у Риму Новак Ђоковић одиграће у недељу, а ривал ће му бити Чилеанац Табило.
Хамад Међедовић - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2024
СПОРТ
Хамадово чудо – срушио и Фокину у Риму
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала